Bugra Gulsoy është bërë i njohur për publikun shqiptar në rolin e ‘Guneyt’ në serialin “Kuzey Guney”.

Prej 5 vitesh aktori është duke përjetuar një histori dashurie me Nilufer Gurbuz dhe më në fund ccifti i dha  fund beqarisë.

Image

Ato u martuan në një ceremoni mjaft privat ku të pranishëm ishin vetëm familjarët dhe miqtë e ngushtë të çiftit.

Arsyeja e ceremonisë së përshpejtuar është bërë shtatzënia e paparashikuar e Niluferit, të cilën deri më tani kanë preferuar ta mbajnë të fshehur.

Image

Image