Për shkak një aksidenti trafiku në dalje të fshatrave Dabile dhe Bosilovo është ndërprerë komunikacioni në rrugën rajonale Strumicë – Novo Sellë.

Komunikacioni, siç informon LAMM, është ndërprerë prej orës 19:40.