Vjen investimi ,,gjigant” i LSDM-së në Hasanbeg stacion policor pa asnjë shkronjë shqipe

Shqiptarët në zgjedhjet e fundit sidomos rrethina e Shkupit e mbështetën fuqishëm LSDM duke i dhënë shumë vota në veçanti Haraçina dhe Hasanbegu për shkak të gjuhës së moderuar të Zoran Zaevit i cili fliste hapur për shum çështje që në të kaluar ka qenë tabu.

Shqiptarët i besuan edhe për premtimet e LSDM për investime në venbanimet Shqiptare sidomos në Hasabeg Kryetari i Komunës së Gazi Babës u zgjodh falë votave shqiptare të Hasanbegut dhe këtyre ditëve është hapur një repart i MPB por ajo që bie në sy është fakti se  në Hasanbeg jetojn mbi 90% shqiptarë dhe në nivel të Komunës shqiptarët janë mbi 20% por siç shihet nuk ka asnjë shkronjë shqipe..