Shoqëria dhe fqinjët kanë treguar se prindërit e tij gjithmonë kanë thënë se ai ishte zhvendosur në veri për t’u sistemuar me familjen e tij.

Policia kishte kryer një aksion në shtëpinë  prindërve të tij për ta gjetur atë në podrum të errët pa dritare e ndriçim.

Mendohet se ai është e mbajtur i mbyllur për plotë 20 vite dhe nuk ka qenë i asistuar me asnjë nevojë primare për jetë.

Ambienti ishte i mbushur me jashtëqitje dhe ambienti kundërmonte.

Babai i tij ka mohuar akuzat duke thënë se Armando kishte ardhur para një jave dhe i kishte kërkuar që ta mbante të mbyllur për shkak të varësisë nga droga.

Policia ende nuk ka lëshuar fletë arrest ndaj tij por çifti është shpërngulur për shkak të kërcënimeve qe kanë marrë nga komshinjtë.