Për muaj të tërë, Adelina Tahiri ishte në ballinat e mediave rozë për shkak të martesës së saj me bashkëshortin maqedonas.

Megjithatë, këngëtarja gjithmonë dëshmoi se është shumë e dashuruar dhe e lumtur pranë tij, dhe tashmë është bërë edhe nënë për herë të parë.

Ajo para pak javësh solli në jetë djalin e saj i cili quhet JON.

Prive ishin të pranishëm në Baby Shower për djalin e saj, të organizuar nga ajo dhe burri i saj.

Adelina tregoi shumë gjëra rreth martesës dhe marrëdhënies me burrin si dhe e zbuloi pse djali i tyre quhet pikërisht JON.