Plakjen nuk mund ta shuajë askush, por të paktën falë shumë produkteve sot, disa procese mund të ngadalësohen por edhe përmirësohen.

Popuj të ndryshëm kanë receta dhe mënyra të ndryshme se si ta ruajnë bukurinë, e në veçanti vlen të ceken kinezët, ku kjo mund të vërehet te gratë të cilat kanë një fytyrë të pastër dhe pa rrudha.

Përdorimet e shumë produkteve bimore, bëjnë që lëkura t’u shkëlqejë, por ato kanë edhe një sekret tjetër.

Është pikërisht kristali i Zhades, me ngjyrë të gjelbër, e të cilin ato shpeshherë e masazhojnë fytyrën.

Ky kristal nxit qarkullimin e gjakut si dhe jep një efekt freskues gjatë përdorimit.
Gratë kineze këtë e kanë përdorur me dekada në mënyrë që ta ruajnë bukurinë dhe mos të kenë rrudha.

Ja si duket mjeti në fjalë.