Ushtarë të Shqipërisë, Britanisë, Kroacisë dhe Kosovës kanë nisur stërvitjen e përbashkët “Albanian Lion 2018”, e cila zhvillohet në Shqipëri.

Me rastin e nisjes së stërvitjes, e cila do jetë më e madhja për këtë vit, është mbajtur një ceremoni e posaçme në sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë.Stërvitja e përbashkët do të zgjasë një muaj.Në të marrin pjesë rreth 1200 ushtarë nga katër vende.