Zv.drejtori Buçi: Dogana sekuestroi 460 kg lëndë narkotike kanabis për gjashtë mujorin e këtij viti

Në një intervistë dhënë së fundi për media, zv.drejtorit të doganave Irfan Buçi ka theksuar se Republika e Maqedonisë ka shkëmbim më të madh mallrash dhe shërbimesh me Kosovën, Bullgarinë, Greqinë dhe Serbinë, gjegjësisht me shtetet fqinjë.

Zv.drejtori Buçi, gjithashtu ka shtuar se gjatë periudhës janarë-qershorë të këtij viti, Doganat e Maqedonisë kanë sekuestruar gjithësejt 150 mijë euro, 460 kilogramë lëndë narkotike të llojit kanabis dhe të llojit kokainë 15 gram.