Lumturia jonë është e lidhur ngushtë me mënyrën se si reagojmë ndaj gjithë asaj që na vë përpara jeta. Nëse zgjedhim të përqëndrohemi në dhimbje, kjo është ajo që do të përjetojmë, por nëse ne do ta shohim gjithçka si një mësim, do të jemi në gjendje të buzëqeshim edhe në mesin e momenteve më të vështira.

Testi i mëposhtëm nxit reflektimin mbi këtë temë. Maska që zgjidhni do të zbulojë më shumë për qëndrimin tuaj ndaj jetës.

Nuk bazohet në dëshmi shkencore, qëllimi i tij është vetëm argëtim, por prapë mund të habiteni nga rezultatet!

Nëse keni zgjedhur maskën nr. 1:

Qëndrimi juaj ndaj jetës ka tendencë të jetë shumë optimist. Edhe në sfida, ju përqendroheni në atë që është pozitive për situatën, e cila ju motivon për të ecur përpara dhe për të mësuar mësimet tuaja me përulësi. Nuk është gjithmonë e lehtë për të ruajtur këtë qëndrim, por mos u dorëzoni lehtë. Ju jeni ëndërrimtarë të mëdhenj dhe kjo është një nga cilësitë tuaja më të veçanta. Kini kujdes të mos largoheni nga realiteti. Jini pozitiv, por mbajini këmbët në tokë.

Nëse keni zgjedhur maskën nr. 2:

Ju e dini që jeta është shpesh një fushë beteje e vërtetë dhe ju jeni gjithmonë të gatshëm ta përballoni atë dhe të ndiqni qëllimet tuaja. Kjo ju ndihmon të tejkaloni vështirësitë e jetës pa shumë probleme. Megjithatë, për shkak se nuk është e lehtë të gjesh njerëz që e mendojnë njësoj, shpesh tentoni të ndiheni të vetmuar. Mësoni të ngadalësoni, herë pas here dhe të përpiqeni të gjeni kënaqësi në jetë.

Nëse keni zgjedhur maskën nr. 3:

E shihni jetën si një aventurë të mrekullueshme. Ju jeni gjithmonë të përgatitur për gjithçka që ju ndodh dhe ju pëlqen të habiteni, sepse ju shihni mundësi të mëdha për evolucionin tek sfidat. Të jetuarit e përvojave të reja është ajo që e bën zemrën tuaj të lumtur. Jetoni dhe shijoni jetën, por kini kujdes për intensitetin! Duhet të ketë një ekuilibër në mënyrë që të mos anashkaloni ndonjë pjesë të rëndësishme të vetes.

Nëse keni zgjedhur maskën nr. 4:

Ndonjëherë ju mund të ndiheni shumë të tronditur nga jeta e përditshme. Kjo është për shkak se ju jeni një person shumë aktiv, gjithmonë në veprim dhe doni që çdo gjë të bëhet mirë, gjë që ju bën shumë kërkues. Ndërsa kjo përgjegjësi është një avantazh i madh, çdo fushë e jetës suaj duhet të jetë e balancuar, sepse shumë përgjegjësi e ulin cilësinë tonë të jetës. Mësoni të ndani detyra dhe pranoni që gjithmonë nuk mund të bëni gjithçka vetë.

Nëse keni zgjedhur maskën nr. 5:

Qëndrimi juaj ndaj jetës është shumë ankues. Ju jeni gjithmonë të shqetësuar për të analizuar çdo gjë në detaje dhe kjo ju lejon të shihni realitetin me më shumë të vërteta dhe mirëkuptim. Kjo aftësi ju bën një person më të ndjeshëm, por nganjëherë ju gjithashtu mund të dekurajoheni kur plotësoni të gjitha pikat negative. Sfida juaj e madhe është që të përqendroheni te gjërat pozitive përgjatë rrugës dhe të lejoni që t’ju udhëzojnë për të vazhduar përpara.

Nëse keni zgjedhur maskën me numrin 6:

Ndonjëherë ju mund të përshtatni një qëndrim disi të nënshtruar ndaj jetës, madje pa e kuptuar atë. Duke qenë një person paqësor, nuk ju pëlqen asgjë që shkakton polemika apo konflikt. Shpesh nuk mund të shpreheni në mënyrë autentike për të shmangur mosmarrëveshjet dhe debatet. Në shumë raste, ky mund të jetë një qëndrim i mençur, por gjithmonë duke vepruar në këtë mënyrë mund të jetë e vështirë të imponosh kur të duhet vërtet. Ju duhet të çlironi veten dhe të jeni në gjendje të thoni / jepni atë që ju duhet, pa frikë. Vetëm atëherë do t’ju njohin njerëzit për atë që jeni me të vërtetë dhe do të mësojnë t’ju respektojnë.