Gjithmonë Ledri ka qenë i përfolur për lidhjet e tij të dashurisë të cilat shumë shpejt janë zbuluar sado që ai është munduar t’i mbaj ato larg mediave.

Ditë më parë kur Ermal Fejzullahu festoi ditëlindjen, aty ishte dhe Ledri Vula me të dashurën e tij, Sara Hoxha. Ndonëse asnjëherë nuk është publikuar ndonjë fotografi ku ajo duket qartë, GazetaBlic ka siguruar një video të saj e që është po e asaj nate të ditëlindjes së Ermalit.

Deri tani Ledri në asnjë intervistë të tij nuk ka folur për të, por duke bërë të ditur se tashmë ai veçse ka gjetur “Princess Diana-n” e tij!