Kur vallëzimi dhe futbolli janë pasioni yt, rezultati është si në videon më poshtë.

Një video e publikuar në Facebook, tregon një vallëzim interesant nga tre indianë.

Në video, ata vallëzojnë ndërkohë që bëjnë edhe truke me top,

Videoja e tyre, e shpërndarë në Facebook, ka marrë më shumë se 3 milionë shikime.

Shikojeni: