Një video tronditëse është shpërndarë në Facebook, që tregon momentin kur një ushtar izraelit qeshë përderisa qëllon me armë një palestinez.

Një prej ushtarëve tjerë, shihet duke e mësuar atë se kur ta qëllojë palestinezin, duke i thënë: “Prit. Do të afrohet. Prit derisa të afrohet”.

“Mos qëllo. Do ta bësh të largohet. Duhet ta qëllojmë mirë”, i thotë ushtari atij, transmeton Gazeta Express.

Dhe krejt kjo sepse palestinezët i gjuajtën me gurë ata. “Kjo do t’i mësojë që të mos gjuajnë me gurë më”, thotë njëri nga ushtarët.

Shikojeni videon: