Chris Pratt dhe Anna Faris duket se janë sërish bashkë. Aktorët e famshëm të Hollivudit u divorcuan përpara një viti, pas 8 vitesh martesë, por duket se nuk kanë bërë dot pa njëri-tjetrin.

“Shkëndijat” janë kthyer në kohën kur kujdeseshin për djalin e tyre Jack. Pratt dhe Faris u fotografuan në Santa Monika të Kalifornisë duke shëtitur bashkë.

Gjithsesi, konfirmimi zyrtar i rilidhjes së tyre ende nuk ka ardhur.

Image