Ata e përfunduan lidhjen e tyre në prill të vitit 2017.

Dhe Tyga tani duket se ka marr ‘hua’ për famën e ish të dashurës së saj Kylie Jenner, pavarësisht se ajo është një yll televizioni që nga mosha dhjetë vjeqare dhe ka ndërtuar një markë kozmetike jashtëzakonisht të suksesshme, e cila aktualisht ka vlerën rreth 900 milionë dollarë.

Duke folur për Beats 1 me Apple Music, reperi 28 vjeqar pranoj se vetëm pasi i tha Kylie 21 vjeqare, e cila aktualisht ka një vajzë 6 muajshe me të dashurin Travis Scott, të ndryshoj flokët në një mënyrë të veqantë, asaj iu rrit suksesi.

Image