Një tragjedi e vërtetë ka qenë ajo e cila ka ndodhur në Genova të Italisë. Një urë ka rënë në tokë, duke u shembur dhe si rrjedhojë 11 persona së paku kanë vdekur, kurse 5 janë raportuar si të plagosur.

Menjëherë pasi ka rënë ura, u lajmëruan zjarrfikëset dhe janë duke u kërkuar trupa. Disa janë nxjerrë të gjallë, kurse të tjerë të vdekur. Shikoni momentet kur ka rënë ura dhe më tej kërkimet e trupave në momentet e para.

 

Loading...
Global