Thomas Markle është duke iu lutur vajzës së tij Meghan dhe dhëndrit Harry për një ‘shans të fundit’ për të bërë paqe përpara se dera të mbyllet përgjithmonë.

74-vjeçari shpreson që të falet nga Duka dhe Dukesha e gjatë një vizite në bregun perëndimor të SHBA, sipas një burimi.

Ai është si shqetësuar për ti kaluar vitet e tij të fundit duke u kënaqur me çiftin dhe thuhet se nuk ka asnjë mundësi për ti kontaktuart pasi numrat e tyre privatë nuk janë më në shërbim.

“Markle dëshiron të përqafojë vajzën e tij dhe t’i tregojë asaj se sa shumë krenar është dhe se sa shumë e do atë,”-tha burimi.

“E vetmja gjë që e shqetëson është që ti tregojë asaj sa e do dhe të rihapë derën që është mbyllur midis tyre. Ndërsa po lutet që njëri prej tyre të takohet me të privatisht kur çifti të vijë në Amerikë.”