Me iniciativë të kryeministrit dhe kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev, sonte do të mbajë takim  të liderëve të partive politike të cilët i japin mbështetje referendumit më 30 shtator dhe proceset të cilët janë në drejtim të anëtarësimit të plotfuqishëm të Maqedonisë në BE dhe NATO.

Temë e takimit të sotëm, siç informojnë nga LSDM-ja, është referendumi dhe qëllimi më i rëndësishëm politik shtetëror: rruga euroatlantike e Republikës së Maqedonisë, prioritetet prej të cilëve varet ardhmëria e shtetit dhe të gjithë qytetarëve tanë.

Takimi do të mbahet në h”.Holidej in” në Shkup, me fillim në orën 20.