Një djalosh indian, i emëruar në internet “Njeriu pa Eshtra”, mund të bëjë gjëra të pabesueshme me trupin e tij.

Ai mund ta rrotullojë kokën dhe trupin e tij në 180 shkallë.

Madje, përveç trupit, ai mund ta rrotullojë edhe stomakun e tij, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni: