Pak stres mund të jetë një gjë e mirë.

Mund të ju ndihmojë të motivoheni që të punoni më shumë dhe të paraqiteni si është më si miri nën pak presion.

Përgjigja e stresit është mënyra se si trupi ju mbron ju, shkruan Stayhealth.

Por që stresi kronik mund të ju shkaktojë probleme në shëndetin tuaj, mentale dhe fizike. Ai mund të shtyp sistemin imunitar, të ndikojë në tretje dhe të ndikojnë në sistemin riprodhues. Stresi kronik prek pothuajse çdo sistem në trupin tuaj.

Njohja e simptomave fizike i të qenit nën shumë stres mund të ju ndihmojë që të mbroheni nga komplikimet e mëtejme shëndetësore.

Këto janë shtatë shenjat fizike se jeni tepër i stresuar:

1. Kokë dhimbjet.
2. Probleme me tretjen.
3. Luhatjet në peshë.
4. Ndjeheni të lodhur.
5. Ndjeni dhimbje gjoksi.
6. Dëshirë e vogël për seks.
7. Ftohjet e shpeshta dhe infeksionet.