Rita Ora nuk pushon për asnjë moment.

Nga koncerti në koncert, ajo po vazhdon tash e sa javë radhazi në kuadër të turneut që ka nisur.

Pas dy mbrëmjeve ku performoi për komunitetin “LGBT”, këngëtarja është bërë gati për të performuar në karneval.

Kësaj radhe, Rita ka zgjedhur që të shfaqet më ndryshe prej paraqitjeve tjera, ajo ka bërë flokët gërsheta dhe atë me ngjyrë vjollcë.

Projekti i fundit nga Rita është “Girls”, ndërsa po punon pa ndalë rreth projekteve të reja.

Image