Këngëtarja shqiptare Linda Halimi e ka menduar mirë rikthimin në muzikë. Një ditë më parë ajo ka publikuar këngën më të re, të cilën e ka shoqëruar me një videoklip mjaft provokues.

Pas pjesëmarrjes në “Eurovizion”, Linda kthehet me një këngë ritmike verore. Në klip ajo shfaqet bashkë me një modele bionde, duke dhuruar disa momente me pullë të kuqe.

Një prekje në vendin intim dhe  një puthje pasionante me vajzën, Linda këngëtarja sjell klipin më erotik që ka bërë ndonjëherë.