Në vendkalimin kufitar Tabanoc për shkak të frekuencës së rritur të automjeteve pritet nga 15 deri në 20 minuta për dalje nga vendi. Intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Në vendkalimet e tjera kufitare, nuk ka pritje më të gjata nga ana e Maqedonisë për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM rekomandojnë kujdes në drejtimin e automjetit, përshtatje të shpejtësisë së lëvizjes dhe respektimin e sinjalizimit të vendosur rrugor.