Ky është momenti interesant kur dy pilote e bënë sfidën ‘Kiki’ afër një aeroplani në lëvizje.

Vallëzimi me sfidën ‘Kiki’ të Drake u bë përderisa aeroplani ishte ende në aeroport.

Dy femrat kërcyen nga aeroplani dhe e bënë sfidën me këngën tashmë të famshme, transmeton Gazeta Express.

Ato vallëzojnë pranë aeroplanit, i cili lëvizë ngadalë. Shikojeni videon: