Avokatin shqiptar Saimir Vishaj e kanë ndarë vetëm nëntë minuta nga tragjedia e Genova. Në një postim në Facebook avokati i njohur falenderon Zotin.

“Faleminderit Zoti im..mbas 9 min ndodhi tragjedia këtu në Genova”, shkruan Vishaj.
Ura Morandi u shemb rreth mesditës duke shkaktuar viktima dhe mjaft të plagosur./Top Channel

Loading...
Global