Pasdite prej orës 17.30 komunikacioni në rrugën magjistrale Prilep- Gradsko në afërsi të “Lukoilit” është normalizuar tërësisht, njoftoi LAMM.

Komunikacioni në vend pasdite po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

Intensiteti i komunikacionit nëpër kahet rrugore jashtë qytetit është rritur.

Në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, shtojnë nga LAMM.