A do të guxonit të kalonit nëpër këtë urë? Një urë në Virgjinia, SHBA, është me të vërtetë e frikshme. Ajo përveç që është shumë e lartë, kalon nëpër lumin ‘New River’ dhe malet e Virgjinias.

Se sa e frikshme është kjo urë, shikoni videon më poshtë: