Kur flasim për LEGO dhe makina normalisht mendojmë për automjete të ndërtuara në miniaturë, por tani firma zvicerane ka thyer skemat e saj të zakonshme dhe ka krijuar një Bugatti Chiron me madhësi normale. Përveç kësaj, kjo makinë ka nevojë për pilot që të ecë.

Numrat e këtij projekti janë të mrekullueshme. Janë përdorur 1 milion LEGO dhe janë dashur 13 000 orë punë për të përfunduar këtë makinë. Janë krijuar të gjitha detajet e Chiron-it, nga gomat e deri te timoni (që është gjithashtu i lëvizshëm).

LEGO Technic Bugatti Chiron nuk arrin 420 km/h si modeli i vërtetë. Shpejtësia e tij maksimale është vetëm 20 km/h.