Në Shkup sot do të nënshkruhet memorandum për mirëkuptim midis Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Maqedonisë dhe Ministrisë të Energjetikës të SHBA-së.

Memorandumi do të nënshkruhet nga ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe ambasadori amerikan Xhes Bejli.