Mund t’ju ketë ndodhur edhe ju të jeni në një lartësi dhe dikush t’ju nxisë të hidheni, në det, lumë a pishinë, por ju ngurroni.

Kështu ka bërë dhe një vajzë 16-vjeçare në SHBA e cila ishte e prerë në JO-në e saj që mos hidhej nga ura shumë e lartë në Uashington ku edhe jeton.

Loading...
  ga('create', 'UA-63475902-1', 'auto', {'name': 'newTracker'});  // New tracker.   ga('send', 'pageview');   ga('newTracker.send', 'pageview'); // Send page view for new tracker.