Susanna Canzian është një nga modelet më të guximshme në botë dhe këtë e ka treguar me një “selfie” që vështirë se mund ta përsërisë dikush tjetër.

Bukuroshja italiane ka postuar në Instagram një foto “topless”, duke mbuluar “asetet” vetëm me një gjarpër.

Image
Image