Mavijosja është një dukuri e bezdisshme qe i ndodh çdo njeriu nga faktorë te ndryshëm si lodhja e tepërt, pagjumësia, mosha etj.

Kjo mund të largohet brenda tri ditëve me tre produkte që të gjithë i kemi në shtëpitë tona.

Gjithçka që na duhet është gjysmë trangulli, gjysmë patate dhe dy lugë mjaltë.

Së pari qërojmë trangullin në fleta shumë të holla, pastaj njësojë edhe pataten, dhe iu hedhim sipër dy lugë mjaltë, ketë përzierje e vendosim poshtë syve ku kemi mavijosje rezultati do të shihet brenda tri ditëve nëse ky proces përsëritet.