Meghan dhe Princ Harry, së fundi u shfaqën në ngjarjen muzikale në ‘Hamilton’ në Londër.

Çifti, u komentua mjaft shumë për dukjen në atë mbrëmje, në veçanti Meghan e cila nuk ishte dukur asnjëherë më atraktive.

Në turmë njerëzish, pjesëmarrës në atë event, Meghan zbuloi edhe një detaj mjaft të këndshëm, të cilin u pa qartë se nuk do donte të kuptohej.

Por, pa dashje i shpëtoi, dhe u shndërrua në një situatë mjaft të këndshme.