Njerëz të famshëm këtë vit nuk mund të ngopen me Italinë e bukur, në të cilën në këtë moment ndodhen disa yje botërore.

Pas Leonardo DiCaprio, këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez mbërritën në Apenine.

Ajo zgjodhi ishullin e Capri, dhe 49-vjeçarja arriti me të dashurin Alex Rodriguez.

Çifti tërheqës u pa në një shëtitje të relaksuar në ishull, dhe turistët arritën të regjistrojnë ato dhe të zgjedhin fruta të freskëta për jahtin.

Ata më vonë përfunduan blerjet, ku Jennifer e bukur u filmua duke blerë sandale.

Loading...