Lëvizja Besa do të dal e vetme në fushatë për referendumin, njofton TopAlNews.

Nga partia e Kasamit për portali  tonë theksojnë se Besa nuk do t’ju bashkangjitet partive të pushtetit për të bërë fushatë, por ajo do të realizoj fushatë si parti opozitare dhe veçmas të tjerëve.

Gjithashtu nga partia e Kasamit thonë se referendumin do ta llogarisin të suksesshëm kur do të bëhet hapja e kushtetutës dhe se do të parashtrohen kërkesat e Lëvizjes Besa që ato të pranohen, por qeveria në këtë fazë nuk është pronuncuar aspak.

Ndërkohë në Shkup vazhdon takimi i liderëve dhe i partive “pro” referendumit, të thirrur nga kryeministri Zoran Zaev.