Do t’ju propozojnë butësisht diçka dhe do t’ju futen nën lëkurë deri në atë masë saqë as nuk do ta kuptoni që po ju manipulojnë.

Nëse jeni një ndër këto shenja të horoskopit, me siguri e dini se si të arrini te viktima juaj, madje shumë lehtë!

DASHI

Jo vetëm që dinë të zgjidhin çdo problem i cili u del përpara, por dinë t’i zgjidhin edhe problemet e të tjerëve. Deshtë janë shefa të shkëlqyeshëm, sepse gjithmonë kanë çdo gjë nën kontroll.

PESHORJA

Peshoret janë perfeksionistë, mirëpo pikërisht për këtë shkak nuk pushojnë derisa gjërat të mos jenë ashtu siç duhet patjetër të jenë. Disave kjo edhe u shkakton vërtet nervozitet, mirëpo Peshoret për ta nuk çajnë kokën.

VIRGJËRESHA

Fatkeqësisht, për vendosmërinë të cilën e kanë Virgjëreshat, shpesh interpretohen si shpirtliga. Prirja e tyre për të luajtur shefin nuk është dashakeqe, mirëpo kur kritikojnë diçka tingëllojnë vërtet të liga.

AKREPI

Akrepat e dinë saktësisht se çfarë dëshirojnë dhe si dëshirojnë, mirëpo më së shpeshti nuk kanë durim për të tjerët, ndaj çdo gjë e bëjnë vetë. E vetmja gjë që i bën të kënaqur janë rezultatet.

PESHQIT

Peshqit janë aktorë të vërtetë kur është fjala për të fituar atë që dëshirojnë. Peshqit në mënyrë të butë ju propozojnë diçka dhe do t’ju hyjnë nën lëkurë deri në atë masë sa që nuk do t’i kuptoni që po ju manipulojnë.

Image