Shumë njerëz në moshë dëshirojnë që të kishin shmangur disa gjëra sa ishin të rinjë. Edhe me kohë, njeriu kalon nëpër një periudhë urtësie, janë disa gjëra për të cilat një pjesë e madhe e njerëzve shprehin keqardhje.

Ja cilat janë ato:

Që nuk jeni larguar me kohë nga një lidhje e keqe

Që keni qëndruar në punët që nuk ju kanë pëlqyer

Frikë për të dalë nga ‘zona e rehatshme’

Shmangia e mësimeve të një gjuhës së huaj

Që nuk keni shfrytëzuar secilën mundësi për të udhëtuar

Që keni munguar nëpër koncertet më të mira

Që keni injoruar ushtrimet fizike

Që keni harru që jeni të bukur

Që keni hezituar të thoni ‘të dua’

Që nuk i keni kushtuar kujdes higjenes orale

Që keni lënë pas dore ëndërrat tuaja

Që keni vendosur të tjerët përpara vetës

Koha që nuk keni kaluar me gjyshërit përpara se ata të ndërronin jetë

Që keni harruar momentet më të rëndësishme, madje edhe ato më të vogëla

Që keni hezituar të merrni rreziqe

Që jeni brengosur shumë dhe keni shpenzuar energjinë në gjëra të kota

Që keni lënë gjërat e papërfunduara

Megjithatë, kurrë nuk është vonë!