Legjenda e Bayern Munchen dhe e Gjermanisë, Bastian Schweinsteiger so i thotë lamtumirë futbollit

Për këtë Bayern ka organizuar një ndeshje miqësore me Chicago Fire që ish legjendës se tyre ti jepet një e lamtumirë sa më e mirë nga futbolli i luajtur.

E se është kështu ju mund ta shikoni në këto video ku bavarezët e pritën atë në formën më të mirë të mundshme!