donjëherë mjafton pak muzikë e mirë dhe dëshirë për të kërcyer që të kalohet mirë. Mosha nuk ka fare rëndësi, energjia dhe dëshira për t’u argëtuar janë shpirtërore. E ku më mirë se në bregdet mund të gjesh muzikën, ambientin dhe frymëzimin e duhur për të kaluar disa momente të paharrueshme? Dëshmia është kjo video, një çift që kërcen në resortin “Bougainville” në Sarandë.