Një aktore indiane është sulmuar online, pasi ajo ka postuar fotografi e veshur me një bikini, ndërsa është me pushime.

Sara Khan, 29 vjeçe, një aktore e njohur, ka ngarkuar fotografi gjatë pushimeve në Goa, Indi dhe Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Shumë persona e kanë vlerësuar pamjen e saj, megjithatë, Khan, e cila është myslimane, u vu në shënjestër edhe nga disa persona që nuk u pajtuan me zgjedhjen veshjes së saj.

Disa nga shokët i kanë kërkuar që të “ndryshojë fe”, pasi ka shkelur rëndë ligjin e Sheriatit. Madje atë e kanë kërcënuar edhe me jetë.

Image

Image

Image
Loading...