Kendall Jenner perveç modelingut, ka edhe një tjetër talent.

Motra e saj Kim Kardashian ka postuar një video në llogarinë e saj |”Instagram” kryesisht “Instastory” ku ka shfaqur Kendall duke goditur një shishe të vendosur në kokën e një shoku.

Siç duket Kendall ka edhe aftësi për sportet luftarake apo teknika të luftimit.

Këto sporte janë vënë në korniza të frymës dhe të parimeve sportive.

Një nga miqtë e Kendallit vendos një shishe qelqi të birrës në krye të kokës së një personi tjetër, pasi ajo është e vendosur, modelja godet shishen pa dëmtuar mikun e saj dhe duket se nga të gjithë shokët e saj i gëzohen duke e përqafuar.

Kendall mjaft e guximshme, apo jo?