Ajo është e njohur për të tërhequr vëmendjen e të gjithëve si në tapetin e kuq dhe jashtë tij.

Dhe Karrueche Tran bëri edhe këtë pikërisht kur u largua në Beverly Hills në një drekë në Pastaio të hënën.

30 vjeqarja u përshtat me motin e nxehtë të verës me një fustan të zbukuruar me banane, derisa në duar mbante një buqetë të madhe me lule.

Image