Ju kujtohet Gjino tek komedia “14 vjeç dhëndër”, i cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë? Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë e mbani mend dhe jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të.

Aktori Admir Sorra aktualisht jeton në Vlorë. Vite më parë ka jetuar edhe jashtë vendit, ku edhe andej nuk kanë munguar njerëz që e kanë identifikuar me emrin e Gjinos.

Aktori nuk është shumë aktiv në rrjete sociale dhe postimi i tij i fundit është një falenderim për miqtë që e kanë uruar për ditëlindje. Ndërkohë më poshtë ju sjellim disa foto si duket “Gjino” tani.