Bëhet fjalë për të ndjerin Michael Jackson këngët e të cilit akoma i ngjallin emocione të pa përshkrueshme edhe sot asaj

”MICHAEL JACKSON “Earth Song” mbi 20 vjet ka kjo kenge dhe sa here e shoh dhe e degjoj mornicat pershkojne lekuren time. Idhulli im”, ishin fjalët e saj pranë një videoje të publikuar.