Jessica Alba dhe vajza e saj dhjetë vjeqare Honor po shijojnë pushimin e tyre në Itali,

“Makthi im” shkruan aktorja dhe themeluesja e kompanise Honest Company ne një foto përpara katedrales së famshme Duomo di Milano, derisa një pëllumb shfaqet në foto.

Jessica Alba ka poashtu edhe një vajzë Haven dhe djalin e vogël me bashkëshortin Cash Warren.

 

Hit the ground running #firenze #italy #motherdaughtertrip

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on