Teknika e Frymarrjes- Nëse e ndjeni se po ju del situata jashtë kontrollit, merrni frymë njëherë thellë, mbajeni frymën për disa sekonda dhe lëshojeni. Më e keëqja dhe impulsi do të ketë kaluar. Më pas vazhdoni.

Stop and Go- Nëse ndjeni se po u vjen orgazma ndaloni për një moment dhe mendoni diçka banale, për shembull faturat e papaguara të kreditit, energjisë apo etj.Kalorësi i qetë- Nëse ajo ëshë sipër jush dhe po e dallon që jeni duke e arritur orgazmën, ajo e ka në dorë të kontrollojë lëvizjet duke i ngadalësuar.

Depërtimi- Nëse doni që derdhja të zgjasë sa më shumë, atëherë duhet të keni kujdes që të mos e depërtoni penisini në vaginë. Mbajeni atë në gjysëm shtizë dhe bëni lëvizjë të ngadalta. Sa më shumë, aq më mirë- Nuk ka zgjidhje më t mirë se sa të bësh seks të rregulltë. Sa më shpesh të bësh, aq më shumë zgjatet seanca seksuale. Përpiquni të jeni të rrgullt dhe të bëni seks sa më shpesh.

Pika e Dhimbjes- Nëse mendoni se ai po kalon shumë shpejt në orgazëm, atëherë pickojeni në ndonjë pjesë të trupit apo kafshojani gishtin.

Pozicionet- Ka pozicione , në të cilat seksi zgjat më shumë se kënaqësia dhe është e garantuar. Pozicioni numër një është stili i qenit. Ajo ulet në gjunjë përpara dhe ai vjen nga pas. Pozicioni numër dy është stili i lugës. Të dy ulen në pozicionin e lugës të shtrirë, ai vjen nga pas.

Frenat e Plotë- Kur e shihni se ai po arrin në orgazëm, mund ti kapni testikujt dhe t’ia tërhiqni poshtë. Por me kujdes dhe delikatesë. Osë mund t’i kapni me dorë majën e penisit dhe ta shtypni lehtë.

Mastruboni përpara- Besoj se e keni parë filmin Të çmendur pas Merit, me Ben Stiler, kur ai mastrubon ppërpara se të dalë në takim me të. është një mënyrë e mirë për të ulur eksitimin dhe për të zgjaur shumë derdhjen në aktin seksual.

Plani i emergjenses- Nëse ka shkuar sërish keq dhe jeni duke mbaruar shpejt punë, atëherë kërkoni një trajtim më gojë. Në këtë mënyrë akti do të mbyllet siç duhe

Loading...