Sasha Sobhan u bë i njohur për publikun shqiptar pas një lidhje të shkurtër që pati me bukuroshen Morena Taraku.

Ai madje ka bërë për vete edhe fansa të cilët shpesh e pyesin nëse do t’i vizitoj vendet shqiptare dhe përgjigja ka qenë pozitive.

 

من با كسى معامله كردم كه بهش ميگم خدا ❤️✌🏻

A post shared by Sasha Sobhani (@sasha_sobhani) on