E dashura psikologe: Partneri im më ka thënë se mund të ketë një vajzë nga dikush tjetër, por që ai nuk ka bërë asgjë rreth kësaj.

Unë jam me të rreth pesë vite dhe ai aktualisht ka një djalë nga ish-i i tij. Djali është shtatë vjeqar dhe pjesë e jetës sonë.

Partneri im kishte një lidhje të shkurtër me një grua pasi ai u nda me ish-in e tij, por përpara se të më takonte mua. Nëntë muaj më pas lindi vajza e saj por ajo refuzoj të bënte testin e DNA-së dhe i tha burrit të saj se vajza ishte e tij.

Unë jam e mërzitur se vajza e partnerit tim është duke u rritur nga një burrë që ajo e do, por nuk është babai i saj. Partneri im refuzon të flas për këtë. Ai është 29 vjeqar dhe unë jam 31.

Psikologia përgjigjet: Nëse vajza është e vogël, e lumtur dhe e dashur, atëherë nuk është roli juaj për të bërë diqka.

Partneri juaj nuk mund të jetë baba nëse ata të gjithë dhe ai duken të lumtur në këtë mënyrë. Edhe ju duhet të jeni të lumtur poashtu.