Një grabitje e rëndë si në filma ka ndodhur para rreth 3 orësh në zemër të Strugës.

Tre persona në rrugën “Marks Engels” në Strugë kanë grabitur me dhunë një person duke i hedhur sprej në sy dhe duke i marrë rreth 200 mijë euro, informon Struga Ekspres.

Sipas stacionit policor në Strugë, për Struga Ekspres tregojnë se kanë qenë tre persona që kanë grabitur një qytetar nga Prilepi të cilët kanë lëvizur në vendin e ngjarjes me një makinë e tipit Golf 3 me targa te Velesit.

Poicia është në hetim të rastit duke i kërkuar tre grabitësit e 200 mijë eurove të qytetarit nga Prilepi.