Sonte do të zhvillohet deri i javës se tretë në Serie A në mes të AC Milanit dhe Romës

Milan në këtë ndeshje dëshiron që mos ti përsërit gabimet që bëri në ndeshjen e tyre kundër Napolit.

Edhe në këtë ndeshje ata kanë startuar me formacionin e tyre më të mirë të mundshëm.

Nga ana tjetër, Roma kërkon fitore pas dështimit të tyre në rrethin e dytë kundër Atalantas.

Këto janë formacionet zyrtare: