Një video e cila po shpërndahet në Facebook, tregon një moment prekës.

Aty shihet se si dhëndri e merr nënën e tij dhe fillon të vallëzoj

.Para se ta përfundon ai gjunjëzohet dhe e puthë nënën e tij në këmbë dhe duar.

Video është duke marr hov të jashtëzakonshëm në Facebook.